Kategori En bedre dig


En bedre dig

4 måder at bruge misundelse til personlig vækst på

"For at overvinde misundelse skal du se det for, hvad det er: en utilfredshed med dig selv." Joan Didion De siger altid, at "ikke se på det, du mangler, men på alt hvad du allerede har". Jeg ved, at det er ganske klogt råd, og at vi alle ville være lykkeligere, hvis vi fulgte det. Men jeg er også klar over, at denne løsning langt fra er tilstrækkelig.
Læs Mere
En bedre dig

25 ting at grøfte før det nye år

20196 er forbi, og nytår er lige rundt om hjørnet. Mange af os håber at fokusere på alt det gode, der er sket med os, lære af det dårlige og forbedre det kommende år. Kort sagt, slut året på en stor måde. Nu er det perfekte tidspunkt at begynde at lægge de forkerte ting, vi har gjort i år, til side.
Læs Mere
En bedre dig

Husk disse 10 ting, når du synes, du ikke er god nok

Nogle gange er den sværeste del af rejsen simpelthen at tro, at du er det værd. Lad os se det ind imellem, nogle gange er jeg også et offer for min egen tænkning. Jeg laver en fejl, eller jeg afviger fra mine forventninger, og i stedet for at betragte det som læring knuser jeg mig selv for det. Vi har alle været der. Vi har alle haft dårlige dage og øjeblikke af tvivl.
Læs Mere
En bedre dig

Du er ikke bange for fremtiden, du er bange for at gentage fortidens fejl

At komme ud af sengen er ikke altid let. Nogle gange, hvis vi ved, hvad dagen har i vente for os, vil vi gerne fortsætte med at sove, indtil stormen går, men alle siger dog, at vi skal vågne op med energi og være klar til at spise om dagen. Alle mener, at den bedste måde at leve livet på er at vække motivation og sult til at tage på, hvad livet har i vente for os.
Læs Mere
En bedre dig

27 ting, der holder mig på vej

Motivation for life Jeg har endnu ikke nået mit fulde potentiale. Jeg lever stadig ikke livet i mine drømme. Jeg har stadig ikke fundet en partner at dele mit liv med. Men det betyder ikke, at han ikke er glad. For på mange måder er jeg det. Jeg er glad, fordi jeg kan se de muligheder, der er.
Læs Mere